Az orvosok szerint nincs remény Tom Sizemore számára

Az agyi aneurizmája miatt kómában tartott színészt már nem lehet meggyógyítani, további sorsáról a családjának kell meghoznia a döntést.

Ahogy azt korábban a PORT.hu is megírta, Tom Seizmore február 18-án válságos állapotba került, miután Los Angeles-i otthonában agyi aneurizmát szenvedett el. Sajnos a jelenleg kómában lévő 61 éves színész az orvosok szerint már nem fog felépülni, ezért Sizemore menedzsere, Charles Lago arról tájékoztatta a sajtót, hogy a családnak kell hamarosan döntenie a színész életéről (azaz hogy továbbra is kómában tartsák-e, vagy az orvosok lekapcsolják-e a gépekről).

 

Forrás: Chris Polk/FilmMagic/Getty

 

A közlemény így folytatódik:

Kérjük, hogy ezekben a nehéz időkben tartsák tiszteletben a család magánéletét! Szeretnének mindenkinek köszönetet mondani a több száz támogató üzenetért és imáért, amit kaptak. Ez egy nehéz időszak volt számukra.

A keményfiú szerepeiről ismert Sizemore a '90-es években olyan filmekkel vált híressé, mint a Harley Davidson és a Marlboro Man, Az 57-es utas, a Tiszta románc, a Született gyilkosok és a Ryan közlegény megmentése. Pályafutása során Sizemore olyan neves rendezőkkel dolgozott együtt, mint Michael Mann, Martin Scorsese, Oliver Stone, Ridley Scott és Michael Bay.

Sajnos a keményfiú szerepéből a magánéletben sem tudott kilépni. 2003-ban elítélték akkori barátnője ellen elkövetett családon belüli erőszakért, 2017-ben pedig szintén családon belüli erőszak volt ellene a vád, miután néhány hónappal korábban letartóztatták párja bántalmazásának gyanújával. 2005-ben több hónapos börtönbüntetésre ítélték, miután rajtakapták, hogy megpróbált meghamisítani egy vizeletvizsgálatot. 2007-ben és 2019-ben is letartóztatták kábítószer birtoklásáért, jóllehet Sizemore mindig is nyilvánosan beszélt a drogfüggőségéről és a szerekkel való küzdelmeiről (szerepelt egyebek között a Celebrity Rehab With Dr. Drew és a Dr. Phil című műsorokban is).

(via Variety)