Az új Terminátor: Sötét végzet trailer három perc tömény zúzda

A főszereplő MacKenzie Davisnél csak a visszatérő Linda Hamilton keményebb. Na és persze itt van a szuperlaza Terminátor, azaz Arnold Schwarzenegger is.

A 20th Century Fox stílszerűen az eredeti, Terminátor 2-beli ítélet napján, augusztus 29-én hozta nyilvánosságra a magyar mozikba október 31-én érkező Terminátor: Sötét végzet új előzetesét.

Ahogy az már a korábbi trailerből is kiderült, ezúttal két főhősnő, a kőkemény megmentő, Sarah Connor (Hamilton) és egy új karakter, egy Grace nevű félig ember, félig kiborg (Mackenzie Davis) körül bonyolódnak az események. Kettejük között az új előzetes tanúsága szerint meglehetősen ambivalens a kapcsolat (egyszerre ellenséges és bajtársias) – közös céljuk mindenesetre az, hogy együtt, összefogva megmentsenek egy titokzatos fiatal lányt (Natalia Reyes).

Az életmentő misszió során a három nőnek egy új gyilkológéppel, a Rev-9-nek keresztelt új fejlesztésű, cseppfolyós terminátorral kell megküzdeniük. A trailerben ugyan nem bukkan fel, de a Terminátor: Sötét végzetben mindenki meglepetésére visszatér a John Connort alakító Edward Furlong, na és persze mindenki kedvenc Terminátora, Arnold Schwarzenegger is (neki jut pár vicces pillanat a kedvcsinálóban).

A Terminátor: Sötét végzetet nagy várakozás előzi meg – nemcsak a hosszú idő után visszatérő nagy kedvencek miatt (hogy mit szólt a közvélemény az asszonyverő Furlong beválogatásához, arról itt írtunk korábban), hanem azért is, mert az új film sztoriját mások mellett az első két Terminátor filmet jegyző James Cameron írta, és a cselekmény közvetlenül a Terminátor 2. – Az ítélet napját követően játszódik, azaz nem veszik figyelembe a közutálatnak örvendő Terminátor 3. – A gépek lázadása, a Terminátor – Megváltás és a Terminátor: Genisys című folytatásokat.


(via Consequence of Sound)