Bajban a Mission: Impossible 7. stábja

A Tom Cruise főszereplésével forgó akciófilm újabb leállást kénytelen elszenvedni a koronavírus miatt. Ezúttal az egyik stábtag pozitív tesztje miatt kell felfüggeszteni a forgatást.

Pár hónappal azután, hogy a sztár látványosan kiakadt, amiért a kollégái nem tartják be a Covid miatt bevezetett előírásokat, kiderült, hogy ismét le kellett állítani a legújabb Mission: Impossible-film forgatását.

Tavaly februárban az M:I 7. volt az egyik első olyan mozi, amelynek szüneteltették olaszországi produkciós munkálatait, majd decemberben kiszivárgott egy hangfelvétel az üvöltöző Cruise-ról, ahogy felelősségre vonja felelőtlen munkatársait.

Mission: Impossible – Utóhatás. Forrás: UIP-Duna Film


A produkcióhoz közeli források most a The Hollywood Reporternek úgy nyilatkoztak, hogy azért kellett ismét leállniuk, ezúttal Londonban, mert legalább egy stábtagnak pozitív lett a koronavírustesztje. A forgatást ezért most két hétre leállították, a szóban forgó kollégát pedig elkülönítették.

„Átmenetileg felfüggesztettük a munkálatokat a Mission: Impossible 7-en,

egészen június 14-ig, mivel a rutin tesztelések során lett pozitív eredmény (a nyilatkozatból nem derül ki, hány darab – a szerk.). Követjük a biztonsági protokollt, és folyamatosan monitorozzuk a helyzetet” – olvasható a produkció közleményében. Az eredeti tervek szerint egyébként a filmet jövő május 27-én tervezték bemutatni az amerikai mozikban. Még nem tudni, tartható-e a dátum.


(via The Hollywood Reporter)