„Bombasztikus és nagyon intelligens” – megjöttek az első reakciók a Barbie-filmről

Greta Gerwig filmje megmozgatta kritikusokat és közösségi médiát.

Pénteken tartották az első, zárt körű vetítést a Margot Robbie és Ryan Gosling főszerepléséve készült Barbie-ból, ami az első reakciók alapján kellemes és tanulságos szórakozást ígér.

A ScreenRant újságírója, Joseph Deckelmeier egyenesen úgy jellemezte filmet, hogy: „vicces, bombasztikus és nagyon intelligens”. Robbie alakítását „nagyszerűnek” tarja, Gosling és Simu Liu játéka pedig „vegytiszta szórakozás”.

Perri Nemiroff a Collidertől elsősorban a kivitelezést dicséri, különös tekintette a jelmez- és díszlettervezésre. A történetről azonban már vegyes véleménnyel van: „A film kifejezetten jól szolgálja Margot Robbie Barbie-ját és az ő utazását, de

vannak olyan karakterek, akiknek bár fontos a történetíve, mégsem kaptak elég időt arra, hogy rendesen kibontakozhassanak.”

Jamie Jirak (ComicBook.com) egyenesen azt írta, hogy neki ez a kedvenc filmje ebben az éven. A rendezésért és a színészi játékért is lelkesedett: Greta Gerwig felülmúlta a várakozásaimat... Halál komolyan mondom:

Oscar-jelölést Ryan Goslingnak!”

A Pay Or Wait műsorvezetője Sharronda Williams szerint „szellemes, szívhez szóló és szórakoztató” lett a Barbie. Külön kiemelte Goslingot, aki gyakran ellopja a showt. De azt is megjegyezte, hogy

„ a forgatókönyvön itt-ott túl lett írva.”

A Variety közösségi média szerkesztője, Katcy Stephan egyszerűen „tökéletesnek” nevezte a filmet.

„Greta Gerwig árnyalt kommentárt ad arról, mit jelent nőnek lenni egy szeszélyes, csodálatos és harsányan nevetős mókában.

Az egész szereplőgárda ragyog, különösen Margot Robbie és Ryan Gosling, akik erre születtek.”

A Barbie július 20-tól látható a magyar mozikban. Természetesen kritikánk is érkezik majd róla.

még több barbie

Összevitatkozott Margot Robbie-ékkal a Barbie babát gyártó Mattel elnöke

És közben jó híreket kaptak a Barbie-filmmel kapcsolatban a lábfetisiszták.

Tovább

 

(via Variety)