Brad Pitt és Penélope Cruz közt izzik a levegő egy új reklámban

Megvan köztük a kémia.

Brad Pitt és Penélope Cruz egy étteremben randevúznak, és azon dilemmáznak, hogy egy üveg Chateau-t vagy Chateaubrian-t rendeljenek. A pincérnő közben türelmetlenül ácsorog a háttérben, talán irigyli a páros közt izzó erotikus feszültséget.

- Szerintem idegesítjük. Határozottan nem boldog – mondja Pitt.
- Azt akarod, hogy boldoggá tegyük? - kérdezi Cruz, majd int a pincérnőnek:

Elnézést, van szabad szobájuk?"

A filmszerű jelenet a Chanel párizsi divathéten tartott bemutatóját kísérte, és egyben tisztelgés is Claude Lelouch francia rendező Egy férfi és egy nő című klasszikusa előtt. Az 1966-os romantikus film az Anouk Aimée és Jean-Louis Trintignant által alakított Anne és Jean-Louis románcáról szól, akik mindketten tragikus körülmények közt veszítették el házastársukat.

Pitt és Cruz már szerepeltek egy filmben, A jogászban, Cruz férje, Javier Bardem viszont jelenleg is együtt forgat Pitt-tel az egyelőre cím nélküli, Forma-1-es autóversenyzésről szóló filmben.  A Wirednek adott interjújában Bardem mesélt arról, milyen érzés Pitt mellett dolgozni.

"60 éves, és ezt nehéz elhinni. Jóképű, persze, de ez sokkal többről szól… Az energiáról. Ahogy viselkedik, ahogy mozog, ahogy vibrál. Megjön a forgatásra, és mindenki jól érzi magát. Egy másodperc alatt ellazított.”

via: Etonline