Bud Spencer emlékprogram a Pólus moziban

Érdemes lesz elzarándokolni június 15-én a budapesti, XV. kerületi moziba, hiszen vetítés és koncert is lesz.

Június végén lesz második éve, hogy nincs köztünk Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer, aki önálló és Terence Hill-lel közös filmjeivel örökre beírta magát rajongók millióinak szívébe. Az évforduló alkalmából június 15-én emlékprogramot rendeznek a Pólus mozi legnagyobb termében, ahol 18 órától egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című filmet.

A népszerű westernkomédia digitálisan felújított kópiáról, Bujtor István és Újréti László elmaradhatatlan szinkronhangjával pereg majd. A vetítés után a Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar ad háttérvetítéssel színesített élőkoncertet a páros filmzenéiből.

A négytagú formáció az eredeti hangzást és zenei szerkezetet követve játssza a minden Bud Spencer – Terence Hill-rajongónak ismerős slágereket. A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló koncertműsor a két színész szinte teljes életművét lefedi, minden korszak legismertebb dalaiból válogatva.

 

A zenekar arculata sem hétköznapi: minden tag egy-egy híres filmbeli karakter nevét és öltözékét viseli. Steinberg ügynök (Nyomás utána!) a doboknál, Susanne nővér (És megint dühbe jövünk) pedig basszusgitáron képviseli a ritmusszekciót, Charile Firpo (És megint dühbe jövünk) gitárosként, végül, de nem utolsósorban Charlie O'Brien (Kincs, ami nincs) mint énekes jelenik meg a színpadon. A programra jegyek már kaphatók a mozi jegypénztárában és honlapján. Az esemény Facebook-oldalát ide kattintva érjük el.


(via Pólus Center mozi)