Carrie Fisher végre csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán

Mark Hamill és Harrison Ford már réges régen megkapta, igazán kijárt már a 2016-ban elhunyt színésznőnek is.

A hollywoodi hírességek sétányán több mint 2700 csillag található. Nagymadártól Shreken át Tim Allenig boldog-boldogtalannak adtak már itt csillagot – de a 2016-ban elhunyt Carrie Fishernek eddig még nem jutott osztályrészül efféle elismerés.

Egészen mostanáig!

A Csillagok háborúja-filmek ikonikus színésznője (aki nem mellesleg bestseller író, megbecsült forgatókönyv-felpimpelő és szenvedélyes kutyabarát is volt) Mark Hamill és Harrison Ford nyomdokaiba lépve május 4-én, az egyezményes Star Wars-napon saját csillagot fog kapni!

 

Forrás: Lucasfilm / The Walt Disney Company

 

Az ünnepségre május 4-én, csütörtökön, 11:30-kor kerül sor. Ana Martinez, a Hollywood Walk of Fame producere hivatalos sajtóközleményt is kiadott a nagy eseménnyel kapcsolatban:

A rajongók el lesznek ragadtatva, hogy kedvenc filmes hercegnőjük, Carrie Fisher előtt csillaggal fog tisztelegni az ikonikus Hollywood Walk of Fame! Carrie csatlakozik a Star Wars-sztárjaihoz, valamint a hírességek sétányán már ott lévő társaihoz, Mark Hamillhez és Harrison Fordhoz ezen a történelmi utcán. Örömmel teszem hozzá, hogy az ő csillaga csak néhány méterre lesz Mark Hamill csillagától, szemben a legendás édesanyja, Debbie Reynolds csillagával.

(via Uproxx)