Charlize Theron filmje megmenti a világot

A sztár új romkomjáról, a Sztárom a páromra hajazó Csekély esélyről van ilyen jó véleménnyel.

A romkomban Theron az amerikai elnökjelöltet alakítja, aki összejön azzal az egykori újságíróval, aki most a beszédeit írja, és akit amúgy tiniként ő bébiszittelt. A film díszbemutatóján pedig a színésznő elmondta, hogy szerinte épp egy ilyen filmre van most szüksége Amerikának, hogy meggyógyítsa a nemzet politikai megosztottságát.

„Nyilván nem ez fogja újra összehozni az országunkat, de az biztos, hogy ez a film olyasvalami, amit mindenki tud élvezni, és mindenki tud nevetni rajta” – nyilatkozta a férfi főszerepet játszó Seth Rogen a Csekély esély New York-i premierjén. Theron azonban rátromfolt.

„Seth tévedésben van. Ez a film igenis meg fogja menteni a világot”

– mondta.

A filmen kívül a színésznő a stábot és az alkotókat is dicsérte. „Imádom. Sok sötét cuccot forgattam korábban, és sosem volt részem semmiben, ami igazán romantikus. És igazából tök jó móka volt. Nagyon jó fej és igazán kedves emberekkel dolgozhattam együtt, és az egész annyira felüdített, hogy sosem fogok tudni többé s*ggfejekkel forgatni” – viccelődött a sztár.

Forrás: Gabe Ginsberg / WireImage / Getty Images

 

A Csekély esélyt június 20-án mutatják be a magyar mozik. Charlize Theront ezt követően októberben Morticia Addams szinkronhangjaként hallhatják az angolszász nézők az Addams Family animációs újrájában, majd benne lesz a decemberben érkező, Roger Ailes botrányáról szóló életrajzi filmben Nicole Kidman, Margot Robbie és John Lithgow oldalán – és állítólag az Atomszőke második részére sem kell már nagyon sokat várni.


(via Variety)