Christian Bale lerántotta a leplet Trumpról

Az amerikai elnök sokkal súlyosabb eset, mint eddig gondoltuk.

A Batmant játszó színész 2011-ben, A Sötét Lovag – Felemelkedés forgatásán találkozott Donald Trumppal, és a jeles eseményt most Vice című filmjének premierjén elevenítette fel. A színész a vörös szőnyegen arról beszélt, hogy a jövendőbeli elnök úgy viselkedett vele, mintha ő tényleg Bruce Wayne, a filmbeli karakter lenne.

„A Trump Towerben forgattunk, és azt mondta, menjek fel az irodájába. Szerintem azt gondolta, én vagyok Bruce Wayne, mert Bruce Wayne-nek voltam öltözve.

Szóval úgy beszélt hozzám, mintha én lennék Bruce Wayne, én meg vettem a lapot,

és így zajlott le az egész beszélgetés. Meglehetősen szórakoztató volt” – számolt be róla a sztár.

Christian Bale a Vice-ban. Forrás: Annapurna Pictures

 

„Akkor még persze álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer majd elindul az elnökválasztáson” – tette hozzá Bale, aki azért szerencsére másról is beszélt a premieren, nem csak Trumpról. Beszámolt például róla, hogy a Vice kedvéért, amelyben Dick Cheney egykori alelnököt formálja meg, és ennek érdekében több mint 45 kilót kellett híznia, táplálkozás szakértőhöz fordult.

Amiben igazából az a legérdekesebb, hogy a színész pályája során most először tett így, pedig nem egyszer volt, hogy brutális súlycsökkenést vagy pont ellenkezőleg, hatalmas gyarapodást kellett elérnie. „Igazság szerint most először mentem étrendtanácsadóhoz, mert elkezdtem megérezni a halandóságomat.

Eszembe jutott, hogy az ilyesmibe akár bele is halhatok,

szóval mi lenne, ha elmennék valakihez, aki valóban ért ehhez, ahelyett, hogy csak belevetném magam, ahogy mindig is szoktam” – vallotta be Christian Bale.


(via Independent)