Colin Farrell lesz az új Pingvin, Andy Serkis pedig a jó öreg Alfréd?

Igazi sztárparádét ígér a Robert Pattinson főszereplésével készülő Batman-mozifilm.

Bombaként robbant ma a hír: Colin Farrell lesz Pingvin a Robert Pattinson-féle, új Batman-mozifilmben. Hogy valóban így lesz-e, vagy ez is csak egy ugyanolyan pletyka, mint amikor Jonah Hillt hozták szóba nemrég a film főgonoszaként, nem tudni. Minden esetre a hírt lehozta minden fontosabb filmekkel foglalkozó, külföldi lap a The Guardiantól kezdve a Varietyn át az NME.comig és a Comingsoon.netig. Utóbbi ráadásul sok másik újsághoz hasonlóan azzal az esernyős képpel illusztrálta a hírt, ahol a 43 éves ír fenegyerek 9 évvel ezelőtt, a 67. Golden Globe-gálán lovagiasan esernyőt tartott akkori barátnője (és közös gyermekük, Henry Tadeusz Farrell anyja), Alicja Bachleda-Curuś fölé:

Alicja Bachleda-Curuś és Colin Farrel a 2010-es Golden Globe-gála vörös szőnyegén, a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotel előtt (fotó: Steve Granitz/WireImage/Getty)

 

A mindig kínosan elegáns mesterbűnöző, a frakkos-cilinderes Pingvin ugyanis előszeretettel használt esernyőbe rejtett géppisztolyt fegyverként, ha össze kellett csapnia legádázabb ellenfelével, Batmannel a DC képregényfüzeteiben:

Emellett egy másik izgalmas hír is napvilágot látott a Robert Pattinson-féle Batman-filmmel kapcsolatban: állítólag a Gyűrűk Ura-trilógia Gollamja (valamint King Kongnak és a Majmok bolygója-filmek Cézárjának megformálója), Andy Serkis lesz Batman, azaz Bruce Wayne hűséges inasa, Alfred Pennyworth az új változatban, amit a legfrissebb hírek szerint még idén elkezdenek forgatni, de majd csak 2021-ben láthatjuk a mozikban. (via The Guardian & Variety & NME & The Wrap  & Comingsoon)