Csubakka megtámadta a Trónok harca sztárját!

Emilia Clarke vicces videót, Ron Howard werkfotót szivárogtatott a Han Solo-film forgatásáról.

Természetesen nem múlhat el egyetlen hét sem anélkül, hogy ne látna napvilágot valami Star Wars-filmekkel kapcsolatos hír, pletyka vagy érdekesség. A Movieweb a napokban hármat is összebogarászott. Ezek közül talán a legfontosabb az, hogy az idén decemberben mozikba kerülő Star Wars: Az utolsó Jedik-ben végre többet is megtudhatunk majd Phasma kapitányról, akit a Trónok harca páncélba bújt amazonja, Gwendoline Christie alakít. A színésznő nemrég exkluzív interjút adott az Entertainment Weekly magazinnak, amiben elárulta: az Első Rend ezüstpáncélos tisztjének múltjáról elég sok dolgot meg fogunk tudni – ezzel ugyanis nem nagyon foglalkozott Az ébredő Erő. A színésznő külön kiemelte, hogy a Star Wars 8 rendezője nagyon jó fej, és nagyon nem szeretne egy második Birodalom visszavágot forgatni, de belevitt olyan ötleteket is a filmbe, amit az adott színészek találtak ki a karaktereikkel kapcsolatban a munkamegbeszélések során. Így történt Phasma kapitány esetében is, akiről most már valószínűleg ki fog derülni, honnan jött, és hová tart (és valószínűleg újra szembe fog találkozni a szökött rohamosztagossal, Finn-nel).

Ron Howard, a Han Solo-mozifilm új rendezője mesterien ért ahhoz, hogyan kell lázba hozni a Star Wars-rajongókat pár átlagos forgatási kép kiszivárogtatásával. Most például ezt tette ki a Twitterére:

Így most természetesen minden Csillagok háborúja-fan azt találgatja, ki ez a szkafanderes űrlény, aki gyaníthatóan valami titkos kártyabarlangban görnyed egy dejarik tábla vagy egy sabacc asztal fölé.

Végezetül pedig itt van Emilia Clarke vicces videója, amiben a Trónok harca sztárja a 10 millió Instagram-követőjével dicsekszik a Csubakka-jelmezben szaladgáló fiatal kollégájának, a finn Joonas Suotamónak.

@emilia_clarke által megosztott bejegyzés,