Deadpool is gratulált Joker győzelméhez

Ryan Reynolds a szabadszájú figurához hűen kedvesen, de trágáran emelte kalapját a rivális figura teljesítménye előtt, hiszen a Joker kiütötte a Deadpool 2-t a a legjövedelmezőbb korhatáros filmek toplistáján.

Korábban mi is írtunk róla, hogy 2018-as bemutatása után egészen eddig az „R rated”, azaz korhatáros filmek közül a Deadpool 2. tartotta a legtöbb bevételt produkáló alkotás rekordját, 783 millió dolláros eredménnyel. Ezt sikerült most túlszárnyalnia a Jokernek, ugyanis az elmúlt hétvégi bevételeit is beszámítva jelenleg több mint 849 millió dolláron áll a világszerte elért eredménye – ezzel pedig Todd Phillips alkotása lett minden idők legjövedelmezőbb korhatáros alkotása.

A Deadpool karakterét megformáló sztár, Ryan Reynolds nem maradt adósa riválisának a gratulációval. „A korhatáros box office gratuláló posztok nem éppen olyanok, mint amikhez hozzá vagy szokva” – írta ki a színész a Twitterre, ahova kirakta a Joker ikonikus lépcsős jelenetét ábrázoló poszterét is, rajta a következő felirattal: „Te f*szszopó. Szeretünk: Deadpool, Neo, Pennywise, Jézus, Hugh Jackman, a Farkasfalka, Mr. Grey, Ted”.

Reynolds tehát a plakáton egyrészt a címet, azaz a Jokert a trágár megszólításra cserélte, ezenkívül több más rekorder korhatáros mozi figurájának (például a Mátrix főhőse, az Az gyilkos bohóca, a Másnaposok fiúcsapata vagy A szürke ötven árnyalata szépfiúja) nevében is gratulált Jokernek. A rajongók egyébként, a sztár tweetjét továbbosztva máris azt találgatják, vajon mennyi Joker-utalás lesz majd a közelgő Deadpool 3-ban.

Nem csoda egyébként, hogy a színész pont a lépcsős plakátot osztotta meg, hiszen – ahogy arról korábban már szintén beszámoltunk – a filmben is szereplő, a New York-i Bronx Highbridge-negyedében található lépcső a premier óta afféle zarándokhellyé vált a rajongók körében: mindenki oda jár a karakterhez hasonlóan pózolni és szelfizni.


(via NME)