Dobó Kata új filmje Tim Burton stílusában támad

A Kölcsönlakás című romkom után a színésznő ezúttal gyerekfilmet rendezett, amit majd csak decemberben láthatunk – addig is nézzétek meg az El a kezekkel a Papámtól! előzetesét!

A 2020 őszén forgatott alkotást december 2-án mutatják be a magyar mozik. A film sztoriját Lakner Artúr Édes mostoha című regénye ihlette: Dorka eleven, cserfes kislány, akinek élete szomorú egyhangúságban telik özvegy édesapja, András mellett. Egy nap azonban András bejelenti, hogy megházasodik. Az élénk fantáziájú kislány hétköznapjai innentől kezdve megváltoznak, kalandjai során pedig új barátokra lel, s megismeri a varázslat erejét.


A Kölcsönlakáshoz hasonlóan Dobó Kata munkáját most is Gulyás Buda technikai rendező segítette, a producerek Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya voltak, az operatőr Reich Dániel (Drakulics elvtárs). A forgatókönyvet a #Sohavégetnemérős című Wellhello-filmet is jegyző Horváth András Dezső írta.

Pálmai Anna, Dobó Kata és Csobot Adél. Forrás: InterCom


A főbb szerepekben pedig a 11 esztendős Marczinka Bori és Csobot Adél mellett Bokor Barnát, Pálmai Annát, Gubás Gabit, Zsurzs Katit, Nagypál Gábort, Elek Ferencet, Járai Mátét, Pindroch Csabát és Borovics Tamást láthatjuk.


(via InterCom)