Dwayne Johnson lement kutyába: ő Krypto hangja az új DC-rajzfilmben

A Szikla a Black Adam előtt még bevállalta a Superman házikedvencéről szóló DC League of Super-Pets című animációt is. Itt a fergeteges trailer hozzá!

Dwayne Johnson várva várt DC-s szuperhősfilmje, a Black Adam majd csak 2022 nyarán kerül mozikba, előtte viszont a Warner stúdió egy szőrmentén a Supermanhez és az Igazság Ligájához kötődő produkcióba, a DC League of Super-Pets is beszállt: ő a hangján szólal meg az amerikai mozikban Superman kutyája, Krypto. A nálunk 2022. május 19-én mozikba kerülő animációs filmnek egyelőre még nincs magyar címe – én a Vigasság Ligáját javasolnám az alábbi friss előzetes megtekintése után (de természetesen valami fárasztó kutyás-szőrös szóvicc is jöhet).


A történet főszereplője tehát egy piros köpönyegben repkedő szupereb, akinél nincs szuperebb, csakhogy pont emiatt nem képes rendesen beilleszkedni a többi normális kutya közé. Minden mögött a DC univerzum gonosztevőinek konspirálását sejti, és amikor kiderül, hogy tényleg rosszban sántikálnak a szupergonoszok, és Krypto egyedül nem képes megvédeni szeretett gazdáját, Supermant, ő maga is összeverbuvál egy Igazság Ligáját, amelyben mindenféle szuperképességekkel rendelkező, vicces állat, egy másik kutya, egy malac, egy teknőc és egy mókus a csapattag.

A nem mindennapi csapatnak nem mindennapi színészgárda kölcsönzi a hangját: Dwayne Johnson mellett Kevin Hart, Kate McKinnon, Diego Luna és Keanu Reeves visít, kaffog és acsarog a filmben. A Szikla egyébként a DC League of Super-Pets producere is egyben. (via Uproxx)

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.