Dwayne Johnsonnak az izmainál csak a szíve nagyobb

A Szikla nagylelkű ajándékkal hálálta meg az őt helyettesítve több sérülést is bevállaló kaszkadőrt.

„Karrierem során a kaszkadőröm (és unokatestvérem), Tanoai Reed rengeteg csontját törte, ínsérülést és szalagszakadást szenvedett, ezenkívül olyan kemény legény, hogy többször is elnyerte »az év kaszkadőre« díjat.

Mindezt pedig azért tette, hogy a lehető legjobb filmeket hozhassuk el a világnak”

– írja a sztár az Instagram-oldalára kitett videó mellett a kaszkadőrről, akivel már 17 éve dolgozik együtt, és aki elmondása szerint épp most is egy sebesülésből gyógyul.

A videón pedig azt láthatjuk, hogy a Szikla egy közös interjúnak álcázva „átnyújt” Reednek egy vadonatúj fekete terepjárót, piros masnival átkötve. „Tanoai soha nem múló elkötelezettségével és szenvedélyével nemcsak a karrierem öregbíti és a családunkat képviseli, hanem egyúttal

a teljes hollywoodi kaszkadőrközösséget, akik a gerincét adják ennek a biznisznek.

Köszönöm, tesó, az elmúlt éveket, a vért, a verítéket és a könnyeket!” – olvasható még Johnson bejegyzésében.

Forrás: Instagram / samoanstuntman

 

Természetesen a felvételt maga a kaszkadőr is megosztotta Instagram-oldalán, méghozzá a következő szavak kíséretében. „Még mindig teljes sokkban vagyok a meglepetéstől, hálás vagyok és le vagyok kötelezve.

Nekem van a legcsodálatosabb testvérem/főnököm/barátom a Szikla személyében,

a csapat pedig, amelynek tagjaival körbeveszi magát, tényleg a családommá vált. Köszönöm mindenkinek az évek óta tartó támogatást, szeretetet és azt, hogy összehoztátok ezt az elképesztő meglepetést!” – írja Reed.


(via The Wrap)