Eldurvult Kevin Costner válása, kidobta a feleségét a házból

A sztár második felesége, Christine Baumgartner májusban 18 év házasság után adta be a válókeresetet – de a feleknek nem igazán sikerül megegyezniük.

Kevin Costner idén nemcsak Taylor Sheridannek és sorozatának, a Yellowstone-nak intett búcsút, hanem második feleségének, Christine Baumgartnernek is, akivel három közös gyermekük is van. S habár a legújabb hírek szerint

a színész és Sheridan között sem ment minden simán, azért távozott Costner a produkcióból – ez mind semmi az egyre inkább eldurvuló válási vitához képest.

A házaspár tagjai ugyan 2004-es házasságkötésükkor kötöttek házassági szerződést is, és ennek értelmében a válás elindítása után Costneré marad a közös házuk, amit Baumgartner nem is vitat, csupán annyit kért, hogy még augusztus végéig ne kelljen kiköltöznie. A két ember viszonya azonban annyira elmérgesedett, hogy most bennfentesek szerint a színész szinte ugrál örömében, hogy sikerült jogi eszközökkel kikényszerítenie, hogy jövendőbeli volt felesége már július 31-ével távozzon a családi otthonból.

A házaspár a Vanity Fair tavalyi Oscar-partiján. Forrás: Rich Fury / VF22 / Getty Images for Vanity Fair


Ez egyébként csak fél győzelem volt a sztár számára, hiszen ő azt akarta, hogy Baumgartner azonnal, azaz már ezen a héten költözzön ki a házból. Az egyre durvuló vita ezenkívül az említett gyermekek felügyeleti jogát, egészen pontosan a gyerektartás összegét is érinti. A People magazin forrásai szerint Christine Baumgartner havi 248 ezer dollárra tart igényt ezen a címen, Costner jogi csapata azonban azzal vádolja a nőt, hogy az összeget nem a gyerekekre akarja fordítani, hiszen csak a plasztikai műtéteinek a költségei 188 ezer 500 dollárra rúgnak havonta.

Lényeg a lényeg: Costner a volt felesége által követelt összeg felét lenne hajlandó fizetni. A színész

„túlzónak” és „a valóságtól elrugaszkodottnak”

nevezi exe követeléseit, miközben arra is felhívta a figyelmet, hogy 2022-höz képest, amikor még szerepelt a már említett Yellowstone című sorozatban, idén már jóval szerényebbek voltak a bevételei.

A család még 2019-ben. Forrás: Rodin Eckenroth / Getty Images
Így kalkulálták ki a sztár ügyvédei a havi egészen pontosan 123 ezer 620 dolláros gyerektartást, amit Costner még képes lenne kicsengetni.

Cayden Wyatt, Hayes Logan és Grace Avery Costner egyébként 15, 14, illetve 13 évesek – rajtuk kívül a sztárnak további három, már felnőtt gyermeke született első házasságából és egy szintén felnőtt gyereke egy házasságon kívüli, rövidebb kapcsolatából.


(via Uproxx)

 

Egy vidámabb téma

6 tény, ami miatt a Yellowstone a XXI. század Dallasa

Ahogy a Ewingok mindent megtettek Southforkért és az olajtársaságért, ugyanúgy a Dutton családnak is a ranch és a hatalom a legfontosabb. Belenéztünk Kevin Costner Yellowstone-jába, és nem bántuk meg: új klasszikus van születőben a tévézés történetében!

Tovább