Emma Thompson is benne lesz az új Men In Blackben

Már a MIB 3-ban is benne volt, most ő köti össze a spin off filmet a régi trilógiával.

Az már biztos, hogy Will Smith és Tommy Lee Jones nélkül készül majd el a Men In Black 4, de megnyugodhatnak a rajongók, lesz azért ismerős arc a spin offban is. Visszatér ugyanis Emma Thompson, aki O ügynököt alakította a Men In Black 3-ban.

Az új rész ugyanis a Földön élő űrlényeket kordában tartó feketeruhás ügynökök londoni központjában fog játszódni, itt kapja meg a feladatait a két új főszereplő, Tessa Thompson és Chris Hemsworth, akiknek egy szövevényes gyilkossági ügyet kell kiderítenie (ők egyébként legutóbb a Thor: Ragnarökben szerepeltek együtt). Rajtuk kívül benne lesz még a filmben Liam Neeson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, és a francia Les Twins táncos duó, Laurent Nicolas Bourgeois és Larry Nicolas Bourgeois.

A Men In Black 4 rendezője F. Gary Gray lesz, aki korábban olyan népszerű filmeket csinált, mint a Halálos iramban 8 és az Ice Cube, Dr. Dre, Snoop Dogg és társaik fiatal éveit bemutató Straight Outta Compton. A forgatókönyvet a Vasember írói,  jegyzik, az amerikai premier 2019. május 14-én lesz. (via Independent)