Eszelősen látványos trailert kapott Dwayne Johnson Halálos iramban-filmje

A Szikla Dwayne Johnsonnal karöltve zúzza le Idris Elbát a Hobbs & Shaw-ban.

Iszonyú látványos és nagyon vicces előzetest kapott a Halálos iramban: Hobbs & Shaw, amiben Dwayne Johnson és Jason Statham ha épp nem egymást zrikálják és püfölik, akkor a genetikusan felturbózott rosszfiút, Idris Elbát próbálják kiiktatni egy izgalmas világ körüli hajszában, miközben felszaggatják az aszfaltot Los Angeles, London, Csernobil és Szamoa szigetének utcáin. Íme az előzetes: 

A film ugyan a saját lábán is megállná valószínűleg a helyét, de hivatalosan a Halálos iramban franchise része. Épp ezért tele van drága sportkocsikkal, villámgyors motorokkal, drabális teherautókkal és felhőkarcolók közt röpködő terepjárókkal, a két akciósztár pedig a korábbi filmekből megismert karaktereket viszi tovább.

A Szikla a címbéli Hobbsot alakítja, aki az amerikai titkosszolgálat embere, Statham a korábbi Halálos iramban-filmekben is szereplő Shaw, a brit katonai hírszerzés elegáns elitügynöke, aki mostanra önállósította magát. Idris Elba viszont új arc: egy kiberverekkel és bioverekkel felturbózott, veszélyes anarchistaként próbálja uralma alá vonni a világot. A filmben szerepel még Vanessa Kirby is, aki Shaw testvérét alakítja, és szintén az MI6 öntörvényű ügynöke. Alant a magyar nyelvű előzetes, hazai premier:  2019. augusztus 1. (via Movieweb)