Ezért van ilyen fura frizurája Henry Cavillnek új filmjében

A hamarosan érkező akció-vígjátékban, az Argylle: A szuperkémben fontos szerep jut a színésznek, aki érdekes séróval tűnt fel az előzetesben.

Henry Cavillt az utóbbi időben ősz lobonccal láttuk a Vajákban, hamarosan pedig ismét a nagyvásznon találkozhatunk vele az Argylle: A szuperkém című akció-vígjátékban. Ebben a filmben valójában egy nem létező karaktert játszik, hiszen ő alakítja a címbeli Argylle ügynököt, aki valójában a főszereplő író könyvsorozatának a főszereplője (remélem, ez így érthető). Amikor megpillantjuk Cavillt az előzetes elején, szinte rá se lehet ismerni, olyan megveszekedett séróval jelenik meg. Ennek azonban jó oka van.

A film egy valódi regény alapján készült (tehát nem a filmbeli író írta), ám ez még nem jelent meg, csak a premier előtt fog. Ez kifejezetten ritka, hogy egy regényt még a megjelenés előtt filmre adaptáljanak, de egyelőre mi nem fura ebben az egészben?! Szóval, az eredeti könyv szerzője Ellie Conway, és ennek a regények a borítóján látható Argylle körvonala, pont olyan érdekes hajjal, mint amilyet Cavill visel a filmben.

még több infó a filmről

Az árgyélusát, milyen ütős az új Henry Cavill-film, az Argylle előzetese!

Az egykori Superman „saját James Bond-filmje”, amelyben Dua Lipa, Samuel L. Jackson és még számos másik sztár is szerepel, februárban eljut a magyar mozikba, és felkerül az Apple TV+ kínálatába is.

Tovább

 

Ezzel a frizurával Cavill meseszerűvé válik, ami azért van, mert ő tényleg mese: mielőtt kijött az előzetes, többen is azt hitték, hogy ő lesz a film főszereplője, ám ő csak egy kitalált karakter a fiktív film világában, nem ő az igazi Argylle ügynök.

Az Argylle: A szuperkém 2024. február 1-én érkezik a magyar mozikba.

(via ScreenRant)