Ezt sosem gondoltuk volna az Ad Astra rendezőjéről

James Gray ugyanabba a magániskolába járt, mint ahova Donald Trump. Most filmet forgat róla, olyan nagyágyúkkal a főbb szerepekben, mint Robert De Niro, Oscar Isaac, Donald Sutherland és Anne Hathaway.

Az Armageddon Time című önéletrajzi ihletésű filmben az Ad Astra – Út a csillagokba, A bűn állomásai és Az éjszaka urai rendezője azt idézi fel, milyen volt felnőni New York Queens nevű negyedében, egy olyan magániskola diákjaként, amelynek olyan emberek tartoznak az öregdiákjai közé, mint például Donald Trump (valószínűleg a New York Military Academyről lehet szó).

James Gray. Forrás: Pablo Cuadra / Getty Images

 

A nyolcvanas években játszódó alkotás már eddig is a szereplői között tudta Cate Blanchettet, akihez most nem kisebb nevek csatlakoztak, mint Robert De Niro, Oscar Isaac, Donald Sutherland és Anne Hathaway. A film forgatókönyvét maga Gray írta, s habár a produkció még csak előkészületi fázisban jár, az idei virtuális cannes-i filmes piacon már nemzetközi forgalmazókat is keresnek neki.

Robert De Niro és Anne Hathaway nem öltöztek össze korábbi közös filmjük, A kezdő premierjén. Forrás: Stuart C. Wilson / Getty Images

 

Még nem tudni, mikor mutatják be az Armageddon Time-ot, de aki addig is szeretné látni kedvenceit, az Anne Hathaway-t a Boszorkányok remake-ben, Cate Blanchettet Guillermo del Toro Nightmare Alley-jében, Oscar Isaac-et az idén decemberben érkező Dűnében, Donald Sutherlandet az elvileg még ebben az évben az HBO képernyőjére kerülő Tudhattad volna című thrillersorozatban láthatja, Robert De Niro következő, ismét Martin Scorsese-vel közös projektjéről pedig itt írtunk korábban.


(via The Hollywood Reporter)