Félelmetes előzetes jött ki az új Shyamalan-filmhez

Az Old nálunk Idő címmel kerül július végén a mozikba. Már a trailere is ijesztő!

Szinte még alig tértünk magunkhoz a 2017-es Széttörve és a 2019-es Üveg okozta sokkból, máris itt van az egy időben csak „indiai csodagyerekként” emlegetett (valójában már 50 éves) M. Night Shyamalan legújabb thrillere, az Old, ami Idő címmel lesz látható a magyar mozikban július 29-től. A film hazai forgalmazója, az UIP-Duna Film nemrég elkészítette hozzá a szinkronos előzetest is. Íme:

Shyamalan új filmje tehát egy hátborzongató thriller egy kedves családról, akik a trópusi nyaralásuk során felfedeznek egy félreeső partszakaszt, tele elhagyott tárgyakkal, vízbe fúlt halottakkal és sötét titkokkal. Hamar kiderül, hogy ezen a helyen pár órányi pihenés alatt villámgyorsan megöregszenek az emberek: a kétségbe esett szülők pancsoló gyerekeiből például egyik percről a másikra felnőtt lesz! És akkor ez még csak az egyik volt a megoldandó rejtélyek sorából...

A film igen tekintélyes nemzetközi szereplőgárdát vonultat fel, köztük olyan sztárokkal, mint az Arany Glóbusz-díjas Gael García Bernal (Mozart a dzsungelben), valamint Vicky Krieps (Fantomszál), Rufus Sewell (Az ember a Fellegvárban), Ken Leung (Az ébredő Erő), Nikki Amuka-Bird (Jupiter felemelkedése), Abbey Lee (Lovecraft Country), Aaron Pierre (Krypton), Alex Wolff (Örökség), Embeth Davidtz (A tetovált lány), Eliza Scanlen (Kisasszonyok), Emun Elliott (Az ébredő Erő), Kathleen Chalfant (A viszony) és Thomasin McKenzie (Jojo Nyuszi).

És egy érdekesség a végére: Shyamalan legújabb filmje igazából képregényadaptáció! Az alapja ugyanis a Sandcastle című, 2013-as, bizarr képregény, amit Pierre Oscar Lévy írt és Frederik Peeters rajzolt – ebből kanyarított aztán az indiai csodagyerek saját forgatókönyvet, amiből végül megrendezte a filmjét.

Forrás: SelfMadeHero