Folytatást kaphat a Nyomd, bébi, nyomd

A rendezőt, Edgar Wrightot mindenesetre már megkereste a Sony az ötlettel.

Az Empire magazin podcast interjújában Edgar Wright azt mondta, hogy a stúdió felkérte, hogy írjon folytatást a Nyomd, bébi, nyomdhoz, a Sony azonban még nem akarta kommentálni Wright kijelentését. A rendező mindenesetre már ötletel a lehetséges folytatásról: arról beszélt, hogy a második részben Baby már másféleképpen bonyolódna bele a bűnügyekbe, és már közel sem az az ifjú tanonc lenne, mint az első részben.

 

 

A Nyomd, bébi, nyomd főszereplője Ansel Elgort, aki egy sofőrt alakít, mégpedig nem is akármilyet. Ő segít egy-egy akció után felszívódniuk az elkövetőknek, miközben szól a fülében a saját iTunes-playlistje. Aztán beleszeret egy pincérnőbe, és eldönti, hogy kiszáll az iparból, és közösen akarnak szöknének meg egész eddigi életükből.

Ez lenne az első alkalom, hogy Wright saját filmjének folytatásával próbálkozik. Korábban olyan – lazán kapcsolódó - filmeket rendezett, mint a Vaskabátok, a Haláli hullák hajnala vagy a Világvége.

A nagy nyári filmdömpingben egyébként jóformán a Nyomd, bébi, nyomd az egyetlen, ami nem valamilyen blockbuster folytatása. (Pókember, Gru 3, stb)

A film mindenhol nagyszerű kritikákat kapott, a Rotten Tomatoes oldalán 97 százalékon áll, és még Guillermo del Toro is dicsérte tweetjében a mozit és Wrightot is. A felmérések szerint a film nézőközönségének negyven százaléka 25 év alatti, ami valószínűleg a közösségi médiában elért nagy hype-nak is köszönhető.

via HollywoodReporter