Fura Mad Max-filmet forgatott Keanu Reeves és Jason Momoa

A szürreális The Bad Batch-ben a pornóbajszos Reeves a gonosz zsarnok, a neobarbár Momoa a jófiú. Vagy fordítva?

Nagyon furcsa posztapokaliptikus filmet forgatott nemrég Keanu Reeves és Jason Momoa The Bad Batch címmel. A napokban jött ki a friss trailere, máris megmutatjuk - aztán megpróbáljuk értelmezni, hogy mi a fenét láttunk ebben a 2 percben?!?

A trailerből nagyjából az derül ki, hogy az apokalipszisfilmek szokásos, sivataggá vált, kemény világában egy lány (Suki Waterhouse) nagyon nagy bajba kerül. Van egy városka ugyanis, ahol a pornóbajsza miatt szinte felismerhetetlen Keanu Reeves az úr, aki mindenhová géppisztollyal felfegyverzett, terhes nőkből álló testőrséggel(?!?) megy, és mintha valami beteg viadalt is szervezne.

A bajba jutott lánynak  ráadásul levágják a kezét és a lábát, de hogy ezt a kegyetlenséget Jason Momoa morcos neobarbárja teszi-e, vagy pont ő védi meg a lányt Keanu Reeves-től, az egyelőre rejtély.

A The Bad Batch-et egyébként egy női rendező, Ana Lily Amirpour jegyzi, aki korábban is furcsa filmeket forgatott, többek között a 2014-es Csadoros vérszívót. Az viszont szinte biztos, hogy ezt a filmjét itthon nem fogják bemutatni idén a magyar mozik, de természetesen mi igyekszünk alternatív forrásokból megszerezni, és megírni, milyen volt! (via Slashfilm)