Ganxsta Zolee szerint két vodka erősebb, mint egy

Megérkezett a második előzetes Dobó Kata Kölcsönlakás című rendezéséhez.

Az utolsó simításokat végzik az alkotók Dobó Kata első, rendezőként jegyzett romantikus vígjátékán, a Kölcsönlakáson. A napokban rögzítették a film zenéjét, de a gőzerővel zajló utómunkálatok is a vége felé közelednek. A premierre azonban még jövő Valentin-napig várnia kell a közönségnek.

A forgalmazó addig is kedvcsinálóként közzé tette a film második előzetesét, amelyben egymást követik a tévedések vígjátékát tetéző váratlan helyzetek. A Kölcsönlakás főszereplői Balla Eszter, Martinovics Dorina, Oroszlán Szonja, Kopek Janka, Kiss Ramóna, Haumann Máté, Klem Viktor, Fehér Tibor és Szabó Simon. Az alkotók pedig Ray Cooney és John Chapman világsikerű színdarabja alapján dolgoztak, de ígéretük szerint egy attól részben eltérő, önálló koncepcióra épülő feldolgozást hoztak létre.

A történet hősei a két, egymástól szinte mindenben különböző férj, Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor). Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos, meg az otthon (amit a haverja éppen felújít), hogy legyen hova meghívnia legújabb hódítását.

A két férj és feleségeik, a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén mindenáron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágynak, hogy végre egyedül maradhassanak a felújítás alatt álló lakásban. De sajnos túl nagy az átmenő forgalom, így egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges...


(via InterCom)