George Lucas fogja leforgatni az önálló Obi-Wan spin offot?

Ezt mondja London expolgármestere, Boris Johnson. Natalie Portman pedig visszatér a Star Wars IX-ben, Kylo Ren látomásában!

Elképesztő Star Wars-pletykák keringenek a neten: George Lucas rendezi meg a Disney-nek az Obi-Wan Kenobi spin offot, Natalie Portman pedig visszatér a IX. részben Amidala hercegnőként! 

Ewan McGregor és George Lucas A Sith-ek bosszúja londoni díszbemutatóján (fotó: Bruno Vincent/Getty Images)

 

  • Nem kisebb személyiség terjeszti George Lucas visszatérését a Star Wars franchise-hoz, mint az Egyesült Királyság volt külügyminisztere, London expolgármestere, Boris Johnson! Azt állítja ugyanis, hogy Lucas 2019-ben Észak-Írországban fogja leforgatni a régóta belengetett Obi-Wan spin offot. Aminek a tervét amúgy a Disney idén nyáron végül lelőtte, mivel nem hozott elég bevételt a legutóbbi Csillagok háborúja-mozifilm, a Solo: Egy Star Wars-történet, így most kicsit lassítanának a tempón. Szóval most akkor vagy az van, hogy Boris Johnsonnak nyár óta nem szólt senki a Lucasfilmtől, hogy bocs, elmarad az észak-írországi forgatás, vagy azt felejtették el közölni vele, hogy lehetőleg ne kotyogjon el semmit a sajtónak a készülő Star Wars-filmekről. (via Movieweb)
  • A másik pletyka, ami lázban tartja a rajongókat, Padmé Amidala visszatérése a Star Wars IX-ben. Állítólag Natali Portman egy kis cameoszerepben fel fog tűnni, mint Kylo nagymamája – a rajongók szerint a Darth Vader-mániás főszereplő egyik látomásjelenetében, vagy valami olyan helyen, mint amilyen az odvas fa barlangja volt A Birodalom visszavágban Yoda bolygóján.  Állítólag Kylo egy sötét terem fémhídján átcsörtetve kinyit majd egy ovális, kék fényű ajtót, ami a múltat mutatja meg neki. Látni fogja Padmé temetését, ahogy a nagyanyja kezében ott van az Anakin által faragott nyaklánc, de látni fogja a nagyapja ifjúkorát is, még mielőtt rákerült volna a Vader-páncél, és azt is, ahogy Anakin Padmét fojtogatja. Azt egyelőre nem tudni, tényleg lesz-e ilyen jelenet a IX. részben (eleve az egész konteó egy Star Wars Rebels-epizódból indult ki), és ha igen, akkor a rendező, J.J. Abrams tényleg leforgatja-e Natalie Portmannel, vagy csak újrahasznosít inkább pár snittet A Sith-ek bosszújából? (via Movieweb)