Ha unod az ünnepi műsorokat, nézz filmeket online!

Ha nem köt le az újévi koncert, esetleg másnaposan megfájdul a fejed a tévéműsoroktól, vagy csak egyszerűen nosztalgiázni szeretnél, ajánlunk két remek filmet, amiket legálisan, online nézhetsz az Indafilmen.

Csapd le csacsi!

Minden bizonnyal a Csinibaba Tímár Péter legnépszerűbb filmje, pedig ez sokkal jobb. A rendszerváltás utáni zavaros Nagy Magyar Valóságot abszurdba hajló humorral bemutató vígjáték minden ízében zseniális, és talán nincs is olyan szereplője a filmnek, aki ne nyújtana kiváló alakítást (Gáspár Sándor úgy üvölt, mint senki más, Koltay pedig marha vicces a magát alfahímnek gondoló, tahó rendőr szerepében, de simán fel lehetne sorolni az egész színészgárdát), ám kétségkívül Eperjes Károlyé a legemlékezetesebb. Eperjestől nem áll távol a ripacskodás, és itt aztán rendesen túl is pörgeti, és épp emiatt működik tökéletesen Béla, a teljesen zakkant munkásőr karaktere.

Bea és Géza fiatal házasok, és éppen építkeznek. Egy nap, Bea levelet kap, amiben az áll, hogy elkapott valami nemi betegséget. Fogalma sincs, hogy történhetett, kizárásos alapon a férje csalhatta meg, aki tagad mindent. A kezdeti veszekedések kegyetlen(ül vicces) háborúskodássá fajulnak, miközben a szomszédban egy titkos munkásőr kommandó azon mesterkedik, hogy visszaállítsa a kommunizmust.

Ne habozz, nézd meg most!

Magyar Retro

Papp Gábor Zsigmond Retro-sorozata remek alkalom egy kis nosztalgiázásra, a fiatalabbak pedig rácsodálkozhatnak, hogy milyen volt az élet a szüleik, nagyszüleik idején. Az archív felvételekből összevágott filmek szemléletesen és izgalmasan mutatják be az egykor volt hétköznapokat, és  akit megérint a hangulat, utána rögtön nekiveselkedhet a Budapest Retro második részének, ugyanitt az Indafilmen.