Hányással reagált a csípős kérdésekre Jennifer Lawrence

Kifogott rajta egy méregerős szósz.

2015 óta fut a YouTube-on a Hot Ones című talk show, amelyben a műsorvezető nemcsak beszélget a sztárvendégekkel, de közben elfogyasztanak 10 csirkeszárnyat, a kicsit csípőstől a pokolian erősig. a mottójuk: "A show csípős kérdésekkel, és még csípősebb szárnyakkal."

Legutóbb Jennifer Lawrence volt a vendég, aki a Barátnőt felveszünk című új filmje promóciós körútja keretében vállalta el az interjút. És utólag már lehet, hogy bánja, mert annyira megviselte az élmény, hogy majdnem a kamerák előtt dobta ki a taccsot.

Szenvedélyesen hánytam utána. Erőszakosan"

- mesélte később egy másik műsorban, ahol az is kiderült, hogy a Hot Ones interjúját a film sajtótájékoztatóján vették fel, a Four Seasons hotelben. A színésznőnek éppen csak, hogy sikerült felérnie a saját lakosztályába, és kábé 8 perccel az adás befejezése után kihányta a csirkeszárnyakat.

Maga a műsor ettől még nagyon szórakoztató. Az Oscar-díjas színésznő egész jól bírja a kiképzést, amíg el nem jutnak a Da Bomb Beyond Insanity nevezetű csípős szószig (14:30 körül), amely 135.600 Scoville erősségű. (Összehasonlításképpen: a közkedvelt thai Sriracha-szósz 2200 pontot ér el a Scoville-skálán.) Lawrence ezen a ponton sírni kezd, és próbálja tejjel és jeges vízzel elnyomni a forróságot, de hiába.

Semmi sem segít! Annyira csorog a nyálam. Rendben van az arcom? (…) Úgy érzem, hogy meg fogok halni!”
Forrás: Hot Ones / YouTube

 

A színésznő később bevallotta, hogy korábban nem volt benne biztos, hogy „valódi-e” a műsor, de a végére rájöhetett, hogy nagyon is az.

via: Variety