Hugh Grant azt álmodta, hogy II. Erzsébet királynő társaságában kell vécéznie

A brit sztár visszatérő rémálmában a kényelmetlen incidens előtt mindig közösen hallgatott zenét a nemrégiben elhunyt uralkodóval.

Hugh Grant nemrég a Drew Barrymore Show vendége volt annak az apropóján, hogy a Wonka című filmben ő alakítja a híres csokigyáros apró termetű segédjét, az umpa-lumpát. A brit sztár a forgatási érdekességek mellett egy megdöbbentő vallomással is előrukkolt:

A visszatérő rémálmom az – vagyis régebben az volt –, hogy nagyon jó barátok vagyunk [II. Erzsébet] királynővel, és hanglemezeket hallgatunk együtt. De valamiért mindig a vécén kötök ki, egy nagy szoba közepén, ahol a királynő is jelen van, és nincs se paraván, se ajtó, se semmi ilyesmi.

Drew Barrymore ekkor hangosan elgondolkodott azon, hogy vajon mit árul el mindez Hugh Grant lelki világáról, mire a sztár egy furcsa hasonlattal állt elő:

Nem tudom, de van egy tudatunk és egy tudatalattink, és az egész [együtt olyan, mint] egy réteges torta. Szóval ez [a furcsa álom II. Erzsébet királynővel és a vécével] valahol ott van.

 

 

Ami Hugh Grant Wonka-béli kollégáját, a címszereplő csokigyárost alakító Timothée Chalamet-t illeti, az ifjú színész nem volt ennyire kendőzetlenül őszinte a műsorban. Mindössze annyit árult el, hogy a minap „furcsa álma volt”, ami „ritka dolog” nála.

(via Uproxx)