Hugh Grant totál kiakadt a Wonka pucér umpa-lumpáján

A kis kópékat ugyanis ő alakítja a Karcsi és a csokigyár előzményfilmjében, ezért megkapta a figura pőre verzióját is.

Hiába 63 éves, Hugh Grant nem fél megmondani a frankót, még akkor sem, ha ezzel esetleg alávág a produkciónak, amiben éppen szerepel... Most ugyanis épp

a teljesen meztelen umpa-lumpa látványterve miatt van kiakadva, amit a Wonka utómunkálatai során küldtek neki. 

Sajnos nem mellékelt képet, pedig azzal valószínűleg felrobbantotta volna az internetet! A közönségkedvenc brit színész a People-nek adott interjújában elmondta, hogy Paul King rendező mennyire maximalista volt a forgatás során Willy Wonka apró kis segédjével kapcsolatban:

Paul elég korán, még a vágási folyamat elején küldött nekem egy látványtervet a teljesen meztelen umpa-lumpáról. A gyerekeim egy kicsit megijedtek tőle.

A színész elmesélte, hogy a látványterv azért kellett, hogy „jobban ráérezzen a karakterre, ami magában foglalta a bőrszínét, a hajviseletet és mindenféle részletet” – csakhogy a rendező azt az apróságot, elfelejtette megemlíteni hogy nem lesz rajta ruha!

Forrás: Warner Bros.

 

A Wonkát a magyar mozik december 14-től vetítik, így még egy hetet kell várnunk arra, hogy láthassuk Hugh Grantet, mint (elegánsan felöltözött) umpa-lumpát. (via Uproxx)