Hugh Jackmannek kínszenvedés volt az első X-Men

Mínusz 40 fokban többször is a hátára esett egy akciójelenetben, de sosem panaszkodott. Pedig a karmaival még rendesen szivarozni sem tudott, Anna Paquin segített neki.

Egészen döbbenetes, hogy a mostani Marvel-szuperhősfilmes áradatot elindító X-Men - A kívülállók 21 évvel ezelőtt került mozikba, mint ahogy az is hihetetlen, hogy még mindig tudnak vicces forgatási sztorikat mesélni róla a szereplők. Így tett nemrég Anna Paquin is, aki Vadócot alakította az X-Men-filmekben, és most a The Jess Cagle Show-ban mesélt arról, hogy nemcsak a vásznon haverkodott össze a torzonborz és harcias Rozsomák karakterével egybeforrt Hugh Jackmannel, hanem a való életben is.

Forrás: InterCom / Port.hu

 

A 38 éves színésznő mindössze 18 volt a forgatás idején, de Jackam is még csak a harmincas évei elején járt. Anna Paquin szerint az ausztrál sztár nagyon kedves és barátságos volt, ugyanakkor a kemény oldalát is meg tudta mutatni, főleg az akciójelenetekben. Az egyik például különösen megmaradt az Oscar-díjas színésznő emlékezetében:

Teljesen kifacsarták őt az első filmben, de sosem panaszkodott. Pedig mínusz 40 fokban kellett leesnie egy  épületről a hátára, aztán újra, és újra, és újra. És mégis, végig egy kedves és normális fickó maradt.

Jackmannak ráadásul annyira kényelmetlen és otromba volt az első filmben viselt adamantium karma, hogy amikor viselte, nemcsak a vásznon, de a valóságban is ön- és közveszélyes volt. Nem tudta például kivenni a szájából a szivart sem anélkül, hogy ne sebesítette volna meg magát, így Anna Paquin segített neki. A teljes sztori itt hallgatható meg:

(via The Hollywood Reporter)