Hurrá, Kevin Costner ismét westernt forgatott – trailer is van hozzá!

Az első két Horizon: An American Saga-film idén nyáron kerül mozikba, és már készül két folytatása is.

Kevin Costner valószínűleg már nem tér vissza kultikus westernsorozatához, a Yellowstone-hoz, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy örökre búcsút intett volna a Vadnyugatnak. Ő ugyanis a rendezője, a forgatókönyvírója és a főszereplője is annak négyrészes western eposznak, amit Horizon: An American Saga címmel láthat majd a közönség, és idén nyáron kerül mozikba az első két felvonása. Vagyis kis túlzással olyan lesz, mint az Avatar franchise, csak űrhajók helyett lovakkal és szekerekkel.

A napokban egy izgalmas előzetes is érkezett a június 28-án mozikba kerülő első részhez (amit augusztus 16-án követ majd a második fejezet). Íme:

A több mozifilmet felölelő Horizon Kevin Costner régi szerelemprojektje: 1988 óta próbálja megvalósítani, de eddig sehogy sem talált hozzá partnereket – most is csak úgy tudott elkészülni az első két rész, hogy 20 millió dollárt tett bele a saját pénzéből.

A szereposztás egészen lenyűgöző: Costner mellett feltűnik majd Jena Malone, Sienna Miller, Sam Worthington, Abbey Lee, Giovanni Ribisi, Michael Rooker, Will Patton, Kathleen Quinlan, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Thomas Haden Church, Danny Huston, Angus Macfadyen, Jamie Campbell Bower (ő nem más, mint a Stranger Things Vecnája) és még sokan mások is.

(via Hollywood Reporter & Uproxx)