Igencsak látványos lett az új Marvel-film, az Örökkévalók előzetese

Már most mesterműként emlegetik a rajongók. Olyan szupersztárokat láthatunk majd benne, mint Angelina Jolie, Salma Hayek és Kit Harington.

Vizuálisan eléggé rendben lesz a mozifilmes Marvel-blockbusterek következő generációját, az  úgynevezett negyedik fázist idén felvezető Örökkévalók, ami a stúdió tervei szerint világszerte november 4-én kerül a mozikba (előtte persze még megkapjuk júliusban a Fekete Özvegyet, szeptemberben pedig a Shang-Chit. A címbéli örökkévalók (angolul: Eternals) olyan karakterek a Marvel-képregényekben, akik a modern szuperhősök erejével rendelkező, félisteni lények, akik már ősidők óta védelmezik a Földet, és segítik annak lakóit. Ehhez tökéletesen passzol a film friss trailere is:

Az örökkévalók csapatát többek között olyan félisteni entitások alkotják, mint

Az internet szinte felrobbant az új trailer május 24-i debütálásakor: csak a Marvel hivatalos YouTube-csatornáján 10,5 millió megtekintésnél jár. A közösségi médiában már most mesterműként emlegetik (bár az ilyen nagy szavakkal azért illene megvárni a premiert):

No és persze minden második képregényrajongó lázban ég, hogy végre Angelina Jolie is csatlakozott a mozivilág jelenlegi legnépszerűbb csapatába, a Marvel-hősökhöz:

(via The Independent)