Így aztán bárki szívesen metrózna

Egy népszerű színész mondja be a közérdekű közleményeket a torontói metrón.

Seth Rogent olyan filmekből ismerhetjük, mint A 40 éves szűz, a Felkoppintva, a Superbad, az Ananász expressz, a Zack és Miri pornót forgat, a Zöld Darázs, a Rossz szomszédság első és második része vagy a Szűzőrség. Kevesen tudják, de a színész eredetileg kanadai, így ott még több a rajongója, ezért a TTC, a Toronto Transit Commission (a torontói BKK) őt kérte fel a metrón elhangzó, az utazóközönségnek szánt fontos üzenetek felolvasására.

Rogen a kis közleményekben olyan témákat érint, mint például, hogy vegyük le a hátizsákunkat a metrókocsin, hogy ne rakjuk fel az ülésre a lábunkat, de felhívja a figyelmet a személyes higiénia fontosságára is a tömegközlekedésben.

A sztártól egyébként nem idegen a szóban forgó feladat, hiszen nem először csinál ilyet: korábban már Vancouverben is használta a hangját a helyi közlekedési vállalat. Azt a megbízatást Rogen minden bizonnyal még nagyobb örömmel vállalta, hiszen ő maga is a város szülötte.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

A nagyvásznon legközelebb felesége, Lauren Miller Rogen rendezésében, a Like Father című vígjátékban láthatjuk a színészt, majd James Franco Zeroville-jében tűnik fel. Az Oroszlánkirály élőszereplős remake-jében 2019 júliusában pedig ismét hangi adottságait csillogtatja meg: ő szinkronizálja Pumbát.


(via BBC)