Így fest Timothée Chalamet Willy Wonkaként és Hugh Grant umpalumpaként

Befutott végre a decemberben mozikba kerülő Wonka új előzetese.

2021 óta lehet tudni, hogy újabb film készül Willy Wonkáról, Roald Dahl mesekönyvíró kettyós édességmágnásáról, akit ezúttal Gene Wilder és Johnny Depp helyett az új Dűne ifjú sztárja, Timothée Chalamet kelt életre a vásznon. Bár a megveszekedett Dahl-rajongók szerint semmi szükség még egy Willy Wonka-filmre, hiszen a korábbiaknál úgysem lesz jobb az új, mások kimondottan örülnek a mostani előzményfilmnek. Ebből ugyanis végre kiderül, miként csöppent bele a csokoládébizniszbe a fiatal Willy Wonka, mint ahogy az is megtudhatjuk, hogyan cimborált össze az umpalumpáknak nevezett bohókás kis törpékkel (akiknek a CGI-maskarája alatt nem más bohóckodik, mint Hugh Grant). Van már előzetes is ehhez a látványos és mesés őrülethez, íme:

 

 

A musicalbetétekkel tűzdelt film idén karácsonykor kerül mozikba. Timothée Chalamet és Hugh Grant mellett olyan neves sztárokat láthatunk majd benne, amint egymásnak adják a rézkilincset, mint Olivia Colman, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, Matthew Baynton, Matt Lucas, Rowan Atkinson, Jim Carter, Natasha Rothwell, Simon Farnaby, Paterson Joseph, Tom Davis, Rakhee Thakrar, Justin Edwards, Colin O’Brien, Ellie White, Freya Parker és Kobna Holdbrook-Smith.

(via Variety)

 

Még több Wonka

90 éves lenne Gene Wilder: íme a 9 legjobb filmje!

1933. június 11-én született, azaz most lenne 90 éves sokunk kedvence, minden idők egyik legjobb komikusa, Gene Wilder, aki sajnos 2016 óta már nincs velünk – de mi most az évforduló alkalmából megkísérlünk legjobban sikerült munkáival emlékezni rá.

Tovább