Ilyen az, amikor 450 statiszta énekli a Hey, Jude-ot A legsötétebb óra forgatásán

A felvétel még A legsötétebb óra forgatásán készült egy éve, Samuel West, a film egyik színésze már alig várta, hogy megoszthassa a videót az interneten.

A Winston Churchill életének egyik legnehezebb időszakáról szóló film nem éppen könnyedségéről és tét nélküliségéről híres, és Joe Wright rendezőnek több száz statisztát és szereplőt kellett irányítania, ami szintén komoly kihívás lehetett.


A forgatáson készült felvétel azonban azt mutatja, hogy a hangulat nagyszerű volt, és ha valaki megnézi a Sir Anthony Edent alakító Joe Wright videóját, bizonyára kirázza a hideg a csodás pillanattól: 450 statiszta énekli egyszerre a Beatles egyik legnagyobb slágerét, a Hey, Jude-ot. A videón aztán látható, hogy az össznépi éneklés közben megérkezik Gary Oldman teljes Churchill-felszerelésben, és a statiszták megtapsolják.

West azt nyilatkozta, hogy már egy éve vár rá, hogy posztolhassa a videót, de meg kellett várnia, amíg bemutatják a filmet. Azóta a Winston Churchillt alakító Gary Oldman megkapta a legjobb férfiszínésznek járó Golden Globe-ot, és egy Oscar-díj is kinéz a színésznek.

via Consequence of Sound