Íme 2023 legpocsékabb filmjei

Ezek mind-mind 0%-on állnak a Rotten Tomatoes-on!

Black Noise

Az akció-, sci-fi- és horror-hibrid főszereplője egy kommandós csapat, akik egy láthatatlan entitás ellen küzdenek, aki hanggal öl. Sokadik, iszonyú gyenge Predator-koppintás.

 

Confidential Informant

A Mel Gibson főszereplésével készült rendőrségi thrillerben egy halálosan beteg zsaru mindent megtesz azért, hogy szolgálat közben meghaljon, hogy a felesége megkapja utána a biztosítási pénzt. Sajnos mindez elég unalmasra sikerült.

 

Dead Man's Hand

Halál unalmas western Val Kilmer fiával, Jack Kilmerrel.

 

The Donor Party

A sztori szerint Jaclyn mindenáron anya szeretne lenni, ám nincs szüksége se férjre, se pasira, ezért összeszedi a három potenciális jelöltet, hogy teherbe ejtsék egy nagyon fura bulin. Ez az egész viszont inkább kínos, mint kacagtató.

 

Johnny & Clyde

Ez a fantasy-thriller tökéletesen megmutatja, milyen az, ha egy film fájdalmasan erőlködik azon, hogy kultuszfilmmé váljon.

 

Mercy

Ez az akció-thriller olyan, mint amikor szétnézel otthon, és elégedetten konstatálod, hogy van még mit enni, de az igazából csak egy darabka sajt és egy szikkadt kenyércsücsök.

 

Righteous Thieves

Tolvajfilmet látszólag a legegyszerűbb készíteni: kell egy csapat a legkülönbözőbb karakterekből, ütős dumák és egy izgalmas rablási terv. Mondom, „látszólag”, mert nem mindig sikerül – például most.

 

Shrapnel

Jason Patric mélyrepülésének újabb állomása.

 

Az ablakomon át: A tengeren túl

A szintén 0%-os Through My Window folytatása, ami továbbviszi az első rész nem létező cselekményét, és hozzátesz még pár festői helyszínt.

 

Én vétkem

Utcai verseny, forró románc és unalom.

 

(via Looper)