Íme az első fotó Christian Bale-ről Frankenstein szörnyeként

Maggie Gyllenhaal az Instagramon mutatta meg, hogy fest majd a kultikus rémpofa a 2025-ben mozikba kerülő The Bride-ban.

Maggie Gyllenhaal megosztotta az Instagramon az első képet Christian Bale-ről, aki Frankenstein szörnyét alakítja a tervek szerint 2025-ben mozikba kerülő The Bride-ban. Íme (az utolsó képen látható):

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal) által megosztott bejegyzés

 

Több se kellett az internet népének, máris záporoznak a posztok, kommentek és mémek, amelyekben Jared Leto Jokeréhez hasonlítják Bale tetovált Frankenstein-szörnyét:

Mások meg már amiatt sopánkodnak, hogy ez lesz az új trend Hollywoodban, és a Joker-szerű tetovált Frankenstein után jön majd King Kong, anarchiajellel a bütykein, és Scarlett O'Hara, aki rávarratta a homlokára a régi Limp Bizkit-logót...

 

A The Bride lesz egyébként Maggie Gyllenhaal második rendezése a 2021-es Az elveszett lány után. A film lényegében James Whale 1935-ös horrorklasszikusát, a Frankenstein menyasszonyát remake-eli. A történet szerint Dr. Frankenstein az 1930-as évek Chicagójába utazik, ahol egy bizonyos Dr. Euphronius segítségét kéri abban, hogy „társat teremtsen magának”. A két tudós újraéleszt egy meggyilkolt fiatal nőt (ő a címbéli Menyasszony), ám a teremtményük messze túlszárnyalja mindazt, amire bármelyikük is gondolt: nemcsak lángra lobbantja a szerelmet, de a rendőrség figyelmét is felkelti, ráadásul egy radikális társadalmi mozgalmat indít el.

A menyasszonyt Jessie Buckley alakítja (Maggie Gyllenhaal róla is tett ki fotót), de szerepelni fog a filmben rajta kívül Penélope Cruz, Peter Sarsgaard és Annette Bening is. Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy ki alakítja Dr. Frankensteint és Dr. Euphroniust.

(via The Independent & The Hollywood Reporter & Uproxx)