Iszonyú para lesz Natalie Portman új sci-fije

Újabb bizarr előzetest kapott az Annihilation. Nálunk Expedíció címmel kerül 2018-ban a mozikba.

Igen furcsa filmet forgatott Natalie Portman főszereplésével a Dredd írója és az Ex Machina rendezője, Alex Garland. Az amerikai piacon jövő februárban mozikba kerülő Annhillation című sci-fiben a 36 éves színésznő egy biológust alakít, aki egy csupa nőkből álló, katonai kutatóexpedícióval behatol Florida titokzatos vadonjába, amit az ott tapasztalt, bizarr jelenségek miatt lezárt az amerikai kormány.

A Stalker című klasszikus Zónájára emlékeztető helyen furcsa, mutáns lények élnek, megbolondul az iránytű, és senki sincs biztonságban – ahogy azt az új trailer is gyönyörűen bemutatja:

A filmben szerepel az új Star Wars-trilógia főszereplője, Oscar Isaac is: ő egy pórul járt katonát alakít, aki benn járt a Zónában, utána kómába esett, ráadásul civilben a biológusnő férje. Az Aljas nyolcas, a Twin Peaks és számos horrorfilm sztárja, Jennifer Jason Leigh pedig azt a pszichológust alakítja majd, aki a különös jelenségektől megzavarodott tudósok ép elméjét próbálja megőrizni.

Sajnos Magyarországon az előzetes tervekkel ellentétben nem fogják Expedíció címmel vetíteni a mozik az új Portman-filmet, de a Netflixen valószínűleg elcsíphetjük majd.