Itt a Legendás állatok 3. első előzetese – Mads Mikkelsennel!

A Harry Potter-univerzum újabb kasszasiker-várományos filmjében Gellert Grindelwald szerepében már nem a balhés Johnny Depp látható.

Befutott végre az első „tisztességes hosszúságú”, azaz közel 2 és fél perces előzetes a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkaihoz, ami ugyebár a Harry Potter-univerzum legújabb kasszasiker-várományos blockbustere (mi, magyarok ráadásul már 2022. április 14-én megnézhetjük, míg számos másik országban csak egy nappal később tűzik műsorra a mozik). Íme a trailer, amiben ezúttal már Mads Mikkelsen gonoszkodik Gellert Grindelwald szerepében.

Ahogy arról korábban többször is írtunk, a színészcserére azért volt szükség, mivel egy londoni tárgyalássorozat végén bebizonyosodott, hogy Johnny Depp még házasságuk ideje alatt bántalmazta volt feleségét, a szintén színész Amber Heardöt (ahogy Heard is őt, de a pernek nem ez volt a tárgya).

Ám mivel a Legendás állatok-filmek cselekménye folyamán a franchise főgonosza máskor is alakot váltott már (a Legendás állatok és megfigyelésük című első részben Colin Farrell is a gonosz varázsló bőrébe bújt),

a csere nem okoz problémát.

 

A múlt hét végén nyilvánosságra hozott félperces beharangozóban mindenki kedvenc Mikkelsenének sajnos tényleg csak egy villanás jutott (a fenti videóban 1 perc 55 másodpercnél látható egy tumultus közepén), kárpótlásként a kisfilm első felét a Harry Potter-franchise huszadik szülinapjáról megemlékezve vágták össze a készítők.

A Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai sztorijáról egyelőre nem sokat tudni, annyi viszont egészen biztos a cím alapján, hogy Dumbledore professzor (akit Jude Law alakít) kulcsszerepet kap a történésekben. Röpke négy hónap, és minden kiderül! (via The Wrap & The Variety)

 

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.