Jake Gyllenhaal bankot rabol Michael Bay új filmjében

A Six Underground – Hatan az alvilágból netflixes őrülete után Michael Bay ismét a mozivásznakon lő és robbant szét mindent. Bár a Rohammentő Bayhez képest elég visszafogott filmnek tűnik.

Eddig nem nagyon hallhattunk Michael Bay új filmjéről, de meglepetésként kaptunk egy trailert.


A Rohammentőben egy kitüntetett veterán (Yahya Abdul-Mateen II) képtelen kifizetni felesége orvosi számláit, ezért fogadott testvéréhez (Jake Gyllenhaal) fordul segítségért. És vajon mi a megoldás? Egy jó kis bankrablás. Ám ahogy az lenni szokott, minden félremegy: lelőnek egy rendőr, majd menekülniük kell, ezért ellopnak egy mentőautót, mentőssel (Eiza González) együtt, aki épp a testvérek áldozatát próbálja megmenteni.

És hogy mi jön ezután? Egy marha nagy autós üldözés. 

Alacsonyan szálló, lassítva mutatott helikopterekkel, géppuskaropogással, szanaszét lőtt mindennel. De ezt is várjuk egy Bay-filmtől. A rendező egyébként megosztott néhány forgatási, illetve jelenetfotót is az Instagram-oldalán:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Michael Bay (@michaelbay) által megosztott bejegyzés

Gyllenhaal egyébként ismét egy skandináv film amerikai remake-jében kapott főszerepet, ugyanis A bűnös után a Rohammentő is egy dán thriller feldolgozása. A filmet 2022. február 17-én mutatják be a magyar mozik.

 

(Forrás: Entertainment Weekly)