James Francót eltávolították a Photoshop-bakiktól hemzsegő Vanity Fair címlapjáról

Digitálisan kitörölték James Francót a legutóbbi, sztárokkal teli Vanity Fair-címlapról.

Olyan sztárok kaptak helyet a címlapon, mint Oprah Winfrey, Jessica Chastain, Reese Witherspoon, Tom Hanks vagy Robert de Niro, James Francónak viszont "nem maradt hely", miután róla is kiderült, hogy több nő szexuális zaklatással vádolja.


A címlappal nem ez volt egyébként az egyetlen probléma: pár photoshop-bakinak köszönhetően Reese Witherspoon nyert egy plusz lábat, Oprah Winfrey pedig egy plusz kezet.


De visszatérve James Francóra: az újság közleményt adott ki, melyben leírják döntésük hátterét:
„Azt a döntést hoztuk, hogy nem szerepeltetjük James Francót a Hollywood-borítón, mivel megtudtuk, hogy zaklatással vádolják.”

Francót öt nő vádolja szexuális zaklatással illetve hatalommal való visszaéléssel. Egyikőjük Sarah Tither-Kaplan, aki tanítványa volt Francónak abban a filmes iskolában, amit a színész alapított. Ő arról számolt be, hogy három évvel ezelőtt egy szexorgia forgatásán Franco eltávolította a vaginavédő plasztikvédőt a színésznőkről. Másik két színésznő, Hilary Dusome és Natalie Chmiel pedig arról beszélt, hogy Franco borzalmasan mérges lett, amikor visszautasították, hogy félmeztelenül szerepeljenek egy farmerreklámban, amit ő rendezett.

Franco minden vádat tagad.

forrás: NME