Jamie Foxx először szólalt meg az orvosi kezelése óta, ujjong fél Hollywood

Dwayne Johnson, Will Smith, Justin Timberlake, Martin Lawrence és Barbra Streisand is jókívánságokkal üdvözölte a sztárt, aki még áprilisban került kórházba „közelebbről meg nem nevezett egészségügyi szövődmények” miatt.

Ahogy arról a PORT.hu is beszámoltJamie Foxx még áprilisban került kórházba „közelebbről meg nem nevezett egészségügyi szövődmények” miatt, de erről is csak onnan értesült akkor a média, hogy az Oscar-díjas színész lánya, Corinne április 12-én (egy azóta már törölt posztban) megírta, hogy az apja „már a gyógyulás útjára lépett”, miután „gyorsan reagálva és nagy gondossággal” látták el egy bizonyos „egészségügyi komplikációt” követően.

Az 55 éves Oscar-díjas sztár szombaton egy Instagram-videóban jelentkezett be, amelyben megköszönte a felé áradó szeretet. Elmondta, hogy a sérülése április 11-én történt, amikor Atlantában épp a Back in Action című filmjét forgatta, és ugyan sokan várták volna a friss híreket az állapotáról, épp ő volt az, aki „nem akarta, hogy lássák, ahogy csövek futnak ki belőle, és nem tudni, vajon túléli-e a dolgot”, mert „olyasmin ment keresztül, amiről azt hitte, hogy soha nem fogja megtapasztalni”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) által megosztott bejegyzés

 

A színész a videójában a könnyeivel küszködve mondott köszönetet a rajongók millióinak, valamint a nővérének, Deidra Dixonnak és lányának, Corinne-nak, amiért „megmentették az életét”. De hálát adott Istennek, valamint az őt kezelő „nagyszerű orvosoknak” is. Kitért arra is, hogy bár nagyon sok minden megjelent róla az elmúlt hónapokban a médiában, a családja szerencsére összezárt, és nem adtak ki róla semmilyen információt a nyilvánosságnak:

Néhányan azt mondták, megvakultam. De mint láthatjátok, a szemem tökéletesen működik. Azt is mondták, hogy lebénultam – de nem vagyok bénult. Megjártam viszont a poklot oda-vissza, és a gyógyulásomhoz vezető utamon is volt néhány kátyú. De visszatérek, és képes vagyok dolgozni.

A több ezer rajongói komment mellett Foxx számos A-listás barátjától és kollégájától is kapott videója alatt támogató üzeneteket. LL Cool J amerikai rapper például ezt írta neki:

Annyira örülök, hogy újra látlak, tesó! ✊

 

Dwayne Johnson ezt üzente neki:

Egy nagy mackóöleléssel a sz*rt is kiszorítom belőled, ha újra látlak! ❤️

 

Will Smith is teljesen elérzékenyült, de ő a könnyeket ráfogta a hagymapucolásra:

Óóó, ember!!! Ki szeletel épp hagymát? Imádlak, Foxx! A fényedre most óriási szükség van, és ezt nagyra értékeljük.

De hasonló üzenettel válaszolt Justin Timberlake, és Michael B. Jordan is. A hétvégén a fenti videó mellett Jamie Foxx újra kiposztolta a híres barátai azon üzeneteit is, amelyekben támogatásukat és jókívánságaikat fejezték ki neki. Először a 81 éves Barbra Streisandtól osztott meg egy bejegyzést az Instagram Storyjában, aki ezt írta neki:

Kedves Jamie! Olyan jó volt ma látni az arcodat és hallani, ahogy beszélsz. Rengeteg szeretetet és fényt küldtem neked, és ezt fogom tenni örökké. Szeretettel, Barbra


Foxx az egyik régi barátjától, Martin Lawrence-től kapott üzenetet is újra posztolta:

Sok áldást a tesómnak, Jamie Foxxnak. Nemcsak az egyik legjobb színész, hanem jó ember is.

(via People)