Jason Momoa felrobbantja a Vatikánt

Begördült a Halálos iramban 10. új előzetese.

Bizony, már a tizedik részénél tart a Halálos iramban franchise, legalábbis májusban érkezik a legújabb fejezet, melyben Jason Momoa alakítja a főgonoszt, akit elég sokat látunk az új előzetesben: felrobbantja a Vatikánt, egy utcai versenyen vesz részt, és valamiért még Dominic Torettót (Vin Diesel) is becézgeti, hiszen Dommynak szólítja.

A direktori székben ezúttal A szállító rendezője, Louis Leterrier ül, aki a kilencedik részt jegyző Justin Lintől vette át a posztot.

“Louis zökkenőmentesen csatlakozott a Halálos iramban csapatához, és azonnal átérezte a franchise lényegét, amely két évtized után erősebb, mint valaha. Az ő rendezésében a Halálos iramban 10. egy intenzív thriller, látványos akciókal, érzelmekkel és fordulatokkal, szóval lesz minden, amit a rajongók várnak”

– mondta Peter Cramer, a Universal Pictures elnöke.

Vin Diesel mellett számtalan régi arc is feltűnik a filmben: Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson, Charlize Theron, John Cena, Helen Mirren és Jason Statham is visszatér Shaw szerepében. Ami viszont érdekes, hogy egyik új szereplő, akit Alan Ritchson alakít, nem látható az előzetesben. Lehet, hogy miként most Momoa kapott nagyobb teret, őt egy majd egy másik trailerben fogják leleplezni.

A Halálos iramban 10. május 18-tól látható Magyarországon.


(via Polygon, Variety)