Jason Momoa megerősítette: ő lesz a Halálos iramban 10 gézengúza

Az Aquaman sztárja nagyon örül, hogy végre nem a jók oldalán álló szuperhőst kell alakítania, hanem egy karakteres főgonoszt.

Jason Momoa az Entertainment Tonight show-ban hivatalosan is megerősítette, ami pletykaszinten már januárban is a levegőben keringett: tényleg ő fogja játszani a főgonoszt a következő Halálos iramban filmben. A műsorban a 42 éves sztár a rajongóknak egy kis ízelítőt is adott arról, hogy milyen lesz a karaktere.

Jó móka lesz... nagyon jó móka. Rosszfiút játszhatok, amire már jó ideje nem volt alkalmam. Most én lehetek a gézengúz. Egy nagyon lobbanékony, extravagáns gézengúz.
Forrás: Chris Hyde / Getty Images

 

A 2023-ban mozikba kerülő Halálos iramban 10-et Justin Lin rendezi, aki a tavalyi Halálos iramban 9 idején tért vissza a franchise-hoz (előtte ő rendezte a Tokiói hajszát valamint az 5-6. részt is, de aztán elszegődött a Star Trek 3-hoz és különféle tévésorozatokhoz). Természetesen Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Charlize Theron és Sung Kang szintén láthatóak lesznek a közkedvelt autós széria 10. részében.

No persze Jason Momoa azért nem akasztja szögre a pikkelyes úszódresszét sem, hiszen 2022-ben jön az Aquaman 2 is. Ebben Momoa és Amber Heard (Aquaman és Mera) mellett benne lesz Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II és Temuera Morrison is, valamint Pilou Asbaek is, aki a Trónok harcában Euron Greyjoyt alakította.

(nme.com)