Jennifer Coolidge tisztázta, tényleg volt-e 200 szexuális aktusa az Amerikai pite után

Ennyi nem volt, a korábbi interjújában csak viccelt, amit végül felkapott a világsajtó. Igaz, kaland azért akadt bőven – erről is mesélt most a 61 éves színésznő.

Jennifer Coolidge most tisztázta a helyzetet azzal a fél világon végigsöprő kijelentésével kapcsolatban, amikor azt mondta, az Amerikai pite-beli szerepe segítette hozzá számos szexuális kalandjához (idén nyáron ezt egyébként a PORT.hu is megírta). Mint ismeretes, a 61 éves színésznő a filmben Stifler (Seann William Scott) „kívánós” édesanyját alakította, aki végül Stifler mamája néven került be a filmtörténelembe és a popkultúrába.

Forrás: PORT.hu

 

Jennifer Coolidge korábban  így nyilatkozott a Varietynek:

Lenne vagy 200 ember, akivel soha nem feküdtem volna le [ha nem játszom el ezt a szerepet].

Most az Entertainment Weekly nemrég megjelent címlapsztorijában, Ariana Grandéval beszélgetve kérdezték arról, emlékszik-e „a legjobb kufircra”, amiben az Amerikai pite sikere után része volt (az eredeti interjúban a „best dick” kifejezés hangzott el). A színésznő így válaszolt:

Örülök, hogy megkérdezted, mert tudod, ezt viccből mondtam [egy korábbi interjúban], és Istenem, itt tényleg nem lehet viccelődni. Mert valóban elkövettem azt a szörnyű hibát, hogy azt mondtam: »hála Istennek azért a filmért, 200 férfival feküdtem le«, vagy valami ilyesmi. És nézd, szívesen mondanám, hogy így volt, csakhogy ez egyfajta túlzás volt. Úgyhogy örülök is, hogy megkérdezted.

Coolidge ezután felidézett egy „kínos pillanatot” egy „különösen fiatal sráccal”, gyorsan leszögezve, hogy „minden legális volt”:

Nem fogok belemenni a részletekbe. De a történtek után, másnap reggel azt mondtam neki, hogy kellene egy alapos hajszárítás. De ő olyan fiatal volt, hogy felhívtuk az édesanyját, hogy hol tudnám megszáríttatni a hajam. Elég furcsa volt, ami a telefonban történt, mert teljesen egyértelművé vált, hogy mi ketten együtt voltunk az ágyban.

(via Independent.co.uk)