Jennifer Lopez visszatért a rúdhoz

A színész-énekesnőnek jól jöttek A Wall Street pillangói című film kedvéért tanult sztriptíztáncos mozdulatok a Super Bowl félidejében előadott show-jához.

J.Lo fellépésére Shakira műsora után került sor: a sztár Jenny from the Block című régi száma előadásával kezdte a show-t, amibe egy rúdról lecsúszva kezdett bele. Később Lopez visszatért a rúdhoz, hiszen a következő számot nagyrészt azon pörögve adta elő (ez 8 perc 28 másodperctől látható).

Ezután a színész-énekesnőhöz kislánya, a Marc Anthonytól született Emme is csatlakozott – szerencsére nem a rúdon, csak a színpadon, ahol együtt adták elő a Let’s Get Loud című slágert (11:45-től).

Ahogy arról korábban többször írtunk, Jennifer Lopez legutóbbi filmjében, A Wall Street pillangóiban egy csalódott sztriptíztáncosnőt alakított, aki a 2008-as gazdasági világválság idején úgy vesz revansot az addig őt és kolléganőit csak kihasználó brókereken, hogy kifosztja őket.

Az igaz történeten alapuló film forgatásakor egy valódi sztriptíztáncos segítette a színészek, köztük Lopez felkészülését – aki azonban nem azonos azzal a sztripperrel, akiről a sztori szól. Ő ugyanis, név szerint Samantha Barbash, 40 millió dollárra pereli a filmet gyártó produkciós irodát, J.Lo cégét, amiért a beleegyezése nélkül használták fel a történetét.


(via The Wrap)