John Wick is felkészült a Valentin-napra

Akár a John Wick 3: Parabellumhoz készült Bálint-napi üdvözlőlapokkal is köszönthetjük ma szerelmünket.

A Summit Entertainment rákapcsolt a magyar mozikba május 23-án érkező folytatás reklámkampányára, és egy külön weboldalon közzé tett hét különleges e-képeslapot, amit bárki elküldhet a szerelmének Valentin-nap alkalmából.

Hogy még jobban feldobják a napunkat, a készítők még viccesen passzoló szlogeneket is raktak az akciófilm durvuló hőseit ábrázoló kártyákra. „A pokolba is elmennék érted” – olvasható például a marcona Keanu Reeves (azaz John Wick) fotója alatt. Vagy: „Nagyszerű csapatot alkotunk” – írják a Reevest, a Sofia nevű bérgyilkost (Halle Berry alakításában) és két szépséges németjuhász kutyát ábrázoló képre.

De van „bárkivel megküzdenék érted”, „mindig is téged kerestelek” és „a szerelem az, amikor együtt futhatok veled az esőben” felirattal és persze a hozzá tartozó filmrészlettel ellátott Bálint-napi kártya is. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az ezúttal is Chad Stahelski rendezésében készülő akcióőrületben még több zúzás, és még több kutya lesz, mint korábban.

Reevesen és Berryn kívül pedig szerepel a filmben Jason Mantzoukas, a visszatérő Ian McShane, Laurence Fishburne, Anjelica Huston, Asia Kate Dillon és Mark Dacascos is. Szerencsére már elérhető a John Wick 3. előzetese is, ha valaki esetleg még nem látta volna. Bónuszként pedig a gyártók a Twitteren is elsütöttek egy Valentin-napi poént, A szürke ötven árnyalata kárára.


(via Looper)