Johnny Depp vallomást tett, tagadja a nőverést

A színész azt is elmesélte, hogyan kezdődött a kapcsolata Amber Hearddel, aztán Quasimodóhoz hasonlította magát.

Folytatódik Virginiában az a rágalmazási per, amelyet Johnny Depp indított volt felesége, Amber Heard ellen, mivel a nő szerinte igaztalanul vádolta őt családon belüli erőszakkal egy 2018-as,  Washington Postban megjelent véleménycikkben, és ezzel tönkretette a karrierjét.

Heard ügyvédeinek nyitóbeszéde már elhangzott, tegnap pedig Depp ült a tanúk padjára, és három órán át válaszolt a saját ügyvédje kérdéseire.

A lassan és megfontoltan beszélő sztár azzal kezdte, hogy célja tiszta vizet önteni a pohárba.

Kizárólag az igazság érdekel. Megszállottja vagyok az igazságnak.

Az ügyvédje kérdésére tagadta, hogy bármikor is erőszakoskodott volna Hearddel vagy más nővel. Heard állítása szerint volt rá példa, hogy a férfi a nyakánál fogva megragadta, a falhoz vágta, továbbá megrúgta, fojtogatta, megütötte és szexuálisan is bántalmazta.

Depp a vádakat förtelmesnek és nyugtalanítónak nevezte, azokban szerinte szemernyi igazság sincs. A színész elmondta, hogy leginkább a gyerekei miatt érezte úgy, hogy ki kell állnia az igazságért. „Ördöginek” tartotta, hogy a gyerekeinek az iskolában a People magazin elhíresült címlapját mutogatták, amelyen Heard véraláfutásos arca látható.

Nagyon különös érzés, hogy egy nap még te vagy Hamupipőke, majd pár századmásodperccel később már Quasimodóként kezelnek”

- mondta, a saját helyzetére utalva.

Vallomásában arról is beszélt, hogy gyerekkorában hogyan bántalmazta őt a saját anyja, amivel valószínűleg arra akart utalni, hogy egy kapcsolatban a nő is lehet az abuzív fél.

Elmesélte azt is, hogyan kezdődött a kapcsolata Hearddel, és milyenek voltak a „mézeshetek.”

Amber túl jó volt, hogy igaz legyen… Figyelmes volt, szerető, okos, kedves, vicces és megértő”

- mondta, de az idillnek hamar vége lett, másfél évvel később a színésznőt mintha kicserélték volna.

Depp és Heard még a 2011-es Rumnapló castingján találkoztak, ahol a színész egyből tudta, hogy a színésznő ideális lenne a szerepre.

Igen, ő a legjobb. Belőle kinézném, hogy meg tudna ölni”

- mondta, utalva arra, hogy mi történik a filmben a saját karaktere és a Heard által alakított nő közt.

Amikor összejöttek, Humphrey Bogarthoz és Lauren Bacallhoz hasonlították saját magukat, egy másik olyan sztárpároshoz, ahol nagy volt a korkülönbség, és Steve-nek, illetve Slimnek hívták a másikat Bogart és Bacall Szegények és gazdagokban játszott karaktereik után.

Tudomásul vettem a tényt, hogy én voltam az öreg, barázdált Bogey, ő pedig ez a gyönyörű teremtény”

- mondta Depp, majd részletezte, hogy hogyan romlott meg a kapcsolatuk. Állítása szerint Heard például rossz néven vette, amikor úgy döntött, hogy lefekvés helyett fennmarad tévézni.

Depp és Heard a Rumnaplóban (Forrás: PORT.hu)

 

Nem értettem, hogy egy 50-es éveiben járó férfi miért nem fekhet le aludni akkor, amikor akar.”

Szóba kerültek azok az SMS és chatüzenetek is, amelyekben Depp vulgárisan szidalmazta a feleségét, p*csának hívva és a „rothadó hulláját” emlegetve. A színész azzal védekezett, hogy Hunter S. Thompson és a Monty Python rajongójaként hajlamos a fekete humor használatára.

Szégyellem ezeket a kijelentéseimet. Sajnálom, hogy azokban az időkben, pillanat és a fájdalom hevében ilyen sötét gondolataim voltak.”

Az ügyvéd kérdésére válaszolva a kábítószerekhez fűződő viszonyát is tisztázta. Elmondta, hogy nem bulizáshoz használt szereket, hanem a „meneküléshez”, hogy tompítsa a fájdalmat. Tagadta Heardnek azokat a kijelentéseit, mi szerint függő lenne, mondván, ő nem valamiféle megszállott, akinek állandóan betépve kell lennie, azt ugyanakkor elismerte, hogy 4-5 évig rabja volt a Roxicodone nevű fájdalomcsillapítónak, miután A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken forgatásán megsérült.

Depp vallomása ma is folytatódik, a per pedig május végéig is eltarthat. Heard is megszólal majd, de várhatóan tanúként hallgatják meg James Francót, Paul Bettanyt és Ellen Barkint is. 

via: Variety