Jön a Trollvadászok második évada Anton Yelchin posztumusz szereplésével

A Netflix bejelentette, hogy még 2017-ben bemutatják Guillermo Del Toro sorozatának második évadát, de az igazi meglepetés az, hogy a főszereplő hangja továbbra is a tavaly elhunyt Anton Yelchin lesz. De mégis hogyan?!

Decemberben került fel a Netflixre az utóbbi idők egyik legjobb animációs sorozata, amelynek Guillermo Del Toro írta a forgatókönyvét, az animációért pedig a DreamWorks felelt. 

A mostani bejelentés, miszerint folytatódik a sorozat, nagyszerű hír, az meg még inkább, hogy a fő trollvadász Jim Lake Jr.-nak az az Anton Yelchin fogja továbbra is kölcsönözni a hangját, aki tragikusan fiatalon, 27 éves korában halt meg tavaly júniusban, amikor saját terepjárója házának kerítéséhez szorította, és megfulladt. Az első két részt Del Toro Yelchinnek dedikálja - írja a Slashfilm.

Most kiderült, hogy a fiatal színész halála előtt nemcsak az egész első évadon, de a második évad egy részén is dolgozott már.

„Már egy ideje dolgoztunk a második évadon, mert tudtuk, hogy ha minden klappol, folytatni fogjuk az elsőt. Szóval a megkezdett munkát folytatni fogjuk, hiszen már nagyjából egy év melója benne van. A dolog szépsége az, hogy nem csak a történetet és a karaktereket tudjuk tovább vinni, hanem van egy csomó felvételünk Antontól, így majdnem egy fél évad megvan tőle” - nyilatkozta Del Toro az EW-nek.

A filmes azt is elmondta, hogy a Trollvadászokat már négy éve elkezdték készíteni: 52 epizódot terveztek, melyeket 13 részes szezonokra osztottak, így előre is tudtak dolgozni. Hogy hogyan fogják megmagyarázni, hogy megváltozik majd a főszereplő hangja annál a résznél, amikor Anton már nem tudta folytatni a munkát, egy kész tervvel rendelkezik Del Toro. A rendező – jelen esetben forgatókönyvíró – elárulta, hogy Anton utolsó epizódjában pont van egy esemény, amivel meg lehet majd magyarázni a változást. Persze, egyáltalán nem így terveztek, de mégis - a véletleneknek köszönhetően - kialakult egy B-terv.

Az első évadot – 26 epizódot - december 23-án rakták fel a Netflixre, a második, 13 részes szezon idén várható. A történet tovább követi Jim kalandjait a trollok világában, amint megpróbálja legyőzni urukat, és közben rendet tartani az emberek világában.