Jön az Ace Ventura 3! Tényleg!

Jim Carrey 59 évesen végre folytatná az „állati nyomozoo” újabb bevetését, amit a Sonic, a sündisznó alkotóival készítene el.

Úgy látszik, Jim Carrey 59 évesen ismét annyira belejött a filmezésbe, hogy nemcsak a Sonic 2-t készíti el pár éven belül, de az Ace Ventura 3-at is (sőt, állítólag a Deadpool 3-ban is ő lesz a főgonosz)! Ezzel végre trilógiává bővülhet a bolondos állatügyi nyomozó története, ami 1994-ben váratlanul abbamaradt az Ace Ventura 2. - Hív a természet után... Bár a rajongók nagyon várták a folytatását, az végül 2009-ben Jim Carrey nélkül készült el, Ace Ventura: Állati nyomozoo junior címmel, és csapnivaló lett.

Forrás: InterCom

 

Az Ace Ventura 3 szerencsére nemcsak vágyálom, mivel a brand tulajdonosa, a Morgan Creek Entertainment is abszolút nyitott az ötletre. Egy friss interjúból ugyanis kiderült, hogy a produkciós céghez tartozó filmek igen népszerűnek bizonyultak az elmúlt egy évben a koronavírus miatti karantén alatt: az otthon maradt emberek ebben a nehéz időszakban szívesen nézték újra az olyan régi, '90-es évekbeli kedvenceiket, mint az Ace Ventura 1-2, a Két test egy lélek, A nagy csapat , Az éjszaka szülöttei vagy A vadnyugat fiai. A legfrissebb hírek szerint az Ace Ventura 3 forgatókönyvét a Morgan Creek ugyanarra a Patrick CaseyJosh Miller-párosra bízná, akik már a Sonicban is sok-sok vicces mondatot írtak Jim Carrey őrült karakterének, Dr. Robotnyiknak. (via NME.com)